L'ajuntament de Palafrugell subvenciona amb 5.000 el Corredor Mató Palafrugell

L'ajuntament de Palafrugell subvenciona amb 5.000 el Corredor Mató Palafrugell
Palafrugell

Data: 14/11/2017

L’Ajuntament de Palafrugell, mitjançant l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP), ha signat un conveni per subvencionar amb 5.000 euros al Club Hoquei Palafrugell. Aquest conveni té com a principal objectiu contribuir, amb una aportació de caràcter econòmic, a garantir la presència de l’equip Corredor Mató del Club Hoquei Palafrugell a la màxima categoria estatal.

Amb aquest acord, el Club es compromet a promocionar la marca Palafrugell mitjançant la presència de manera continuada als diferents mitjans de comunicació; inserir els logotips institucionals de l’Ajuntament i l’IPEP en el web oficial del Club Hoquei Palafrugell i inserir al web del Club un banner amb l’enllaç al web www.visitpalafrugell.cat

Cal destacar que, des d’aquesta temporada, el Club Hoquei Palafrugell milita a l’OK Lliga la màxima categoria d’aquest esport, fet que projecta, no només esportivament, el nom de Palafrugell arreu de l’estat.  

El club Hoquei Palafrugell, constituït des de l’any 1947, sempre ha tingut la voluntat de ser més que un club esportiu i fa més de 50 anys que treballa per al municipi amb l’objectiu d’iniciar al jovent del poble en un esport històric al nostre país. Entre aquests objectius hi ha els de fomentar l’esport base, transmetre una sèrie de valors humans i col·lectius, i contribuint a fer gran el nom de Palafrugell, donant-lo a conèixer per tot l’estat generant amb les competicions on participa un gran impacte de comunicació sobre la marca Palafrugell. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports