250 corredors participen a la 5a Costa Brava Stage Run

Palafrugell

Data: 16/04/2023

El mes d'abril és sinònim de la Costa Brava Stage Run al Baix Empordà. La segona etapa de la prova ha ofert un recorregut per tot el litoral de la comarca on els corredors s'han trobat amb un fort desnivell i la tramuntana. La cursa ha esgotat tots els dorsals i permet als esportistes córrer a través de llocs emblemàtics dels diferents municipis. 

La costa del Baix Empordà ha tornat a ser l'escenari de la segona etapa de la Costabrava Stage Run. L'organització oferia dos recorreguts de distàncies diferents, però totes sempre passant pel litoral baix-empordanès. Un recorregut trenca-cames que, tot i la duresa, permet córrer per alguns dels indrets més especials de la comarca.

A banda de la dificultat del terreny, aquest segon dia de cursa ha estat marcat per la tramuntana. Des de l'organització veuen com aquest tipus de recorregut agrada als participants, ja que cinc mesos abans ja s'havien esgotat tots els dorsals.

Els organitzadors no descriuen la Costa Brava Stage Run només com una cursa, sinó que també és "un esdeveniment de turisme esportiu". És per això que, més enllà de l'esperit competitiu que significa una cursa, durant la prèvia i el post de la carrera es veu la germanor entre esportistes.

En categoria masculina, el guanyador de la segona etapa ha estat Daniel Jung i en femenina Marianne Rhode.

La primera etapa de la Costa Brava Stage Run va transcórrer entre Blanes i Tossa de Mar, mentre que l'última ha sortit de Roses i Cadaqués fins a Portbou.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports