El Xaloc ofereix l'oportunitat de provar la natació amb aletes

Intervé: Dani Campos, coordinador del Club Aquàtic Xaloc

Posar-se les ulleres, el tub i les aletes per després entrar a l’aigua. Això és el que han fet els nois i noies que han participat en les jornades de natació amb aletes organitzades pel Club Aquàtic Xaloc. Durant els dies 12, 19 i 26 d’agost, els entrenadors del club han ensenyat a tots els participants la tècnica per practicar la natació ràpida amb aletes i tub.  La finalitat d’aquestes tres jornades és ensenyar aquesta modalitat de la natació i intentar que nous nadadors formin part del Xaloc.

El dia comença amb unes distàncies d’escalfament per després posar-se les aletes i començar a entrenar una de les modalitats més ràpides de la natació.

Aquesta activitat no només està pensada per gent que no forma part del club. Diversos nadadors del Xaloc també han participat en aquests tres dies per trobar-se amb altres companys i començar a preparar la propera temporada.  Nedar a la platja serveix per preparar algunes proves de llarga distància on es necessita més resistència i suposa canviar l’escenari habitual dels entrenaments, aprofitant la platja del municipi per fer entrenaments una mica diferents.

Encara que la temporada no ha començat oficialment, el club iniciarà la pretemporada la propera setmana per agafar forma de cara les competicions.

Les pròximes proves en el calendari són la Travessia de Sant Feliu el diumenge 5 de setembre i la Prova de Llarga distància de natació amb aletes de finals de setembre.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports