La segona etapa de la Costa Brava Stage Run creuarà la costa baix-empordanesa

Baix Empordà

Data: 31/03/2022

Aquest cap de setmana la Costa Brava no només s'ompliran de disbauxa amb les rues de Carnaval. També s'omplirà de corredors que participaran en la quarta edició de la Costa Brava Stage Run. Una cursa per etapes en la qual la segona passa pels millors espais de la costa baix-empordanesa.

La Costa Brava aquest cap de setmana tornarà a ser l'escenari de la cursa per etapes Costa Brava Stage Run. Aquest esdeveniment arriba a la quarta edició amb els dorsals esgotats i amb novetats respecte al recorregut.

El tret de sortida es donarà divendres amb una primera etapa que anirà de Blanes a Tossa de Mar. Dissabte la segona etapa creuarà tot el Baix Empordà. La tercera i darrera etapa serà des de Roses fins a Portbou.

Posant la mirada en la segona etapa, és concretament la que arriba amb novetats en el recorregut. La distància de 120 km tindrà inici a Platja d'Aro i la de 80 km a Calella de Palafrugell. Totes dues arribaran a l'Estarit, i passaran per indrets com el nou camí de ronda que uneix Platja d'Aro amb Sant Antoni, pels Jardins de Cap Roig, per platges com la del Castell, aigua Xelida o Illa Roja i també pel parc natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Des de l'organització destaquen l'èxit d'inscripcions. Les han esgotat totes, el que implica que comptaran amb 200 participants entre les dues distàncies. D'aquests, un 60% són estrangers i un 40% de l'Estat Espanyol. També ha augmentat el nombre de dones participants, sent enguany un 30% del total de corredors.

Diàriament se celebrarà una cerimònia de guanyadors d'etapa i de líders de la cursa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports