El Massi-Tactic presenta l'equip per la temporada 2020

La Pera

Data: 18/01/2020

Intervé: Manel Gonzalo, director del Massi-Tactic

No és cap secret que la província de Girona s'està convertint en un dels punts de referència per ciclistes a nivell mundial. Prova d'aquest fet n'és l'aparició del Massi-Tactic l'any pàssat, un equip de primer ordre que participa a la UCI Women's Team amb la seu a Púbol, on es concentren les ciclistes abans de les competicions. 

Aquest any el Massi-Tactic ha fitxat nou corredores i n'ha mantingut sis. La ciclista estrella d'aquesta temporada s'espera que sigui la canadenca Gabrielle Pilote-Fortin, que estarà acompanyada d'un equip amb diverses nacionalitats. 

La inversió en aquest equip s'ha fet pensant en guanyar etapes i carreres del World Tour i per convertir-se en un referent a nivell nacional.

Les noies del Massi-Tactic tenen entre 19 i 35 anys i compten amb participacions en campionats del món i jocs olímpics, títols i podis en campionats i copes d'Espanya i múltiples presències en les seves respectives seleccions nacionals. 

La temporada del Massi-Tactic començarà el 9 de febrer a la Volta de la Comunitat Valenciana i acabarà el setembre després d'haver disputat 30 proves.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports