El Club Patí Guixolenc inicia la temporada amb un festival

El Pavelló de la Corxera ha acollit el primer festival de la temporada del Club Patí Guixolenc. Tots els membres del club han mostrat el seu talent sobre la pista representant coreografies inspirades en el Llibre de la Selva. També s'han vist actuacions individuals d'algunes patinadores i patinadors que han arrencat els aplaudiments del públic. 

El Llibre de la Selva explicat sobre rodes. Això és el que ha fet el Club Patí Guixolenc amb un festival del club al Pavelló Municipal de La Corxera. Una seixantena de patinadors i patinadores han fet que el públic gaudeixi de cadascuna de les coreografies. Una jornada que s'ha organitzat en dues parts diferents. A la primera s'hi ha vist el ball grupal de tots els membres del club i diferents actuacions individuals, mentre que a la segona s'ha explicat el Llibre de la Selva.

Cada grup representava un animal diferent i la patinadora que feia de Mowgly era el que ajuntava cadascun dels balls en una gran història. És per això que la música i la coreografia s'ajustaven al que necessitava l'escena.

El festival ha omplert les graderies del pavelló demostrant que el públic tenia ganes de patinatge després de l'estiu. Aquests esdeveniments permeten que petits i grans s'exhibeixin davant dels assistents, que aplaudeixen cadascuna de les piruetes que fan sobre la pista.

Un festival del Llibre de la Selva que fa que el Club Patí Guixolenc comenci la nova temporada amb més energia que mai.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports