El Club Mechaal Palamós és el nou projecte esportiu de l'atleta Adel Mechaal

Palamós

Data: 15/06/2019

INTERVÉ: Adel Mechaal, atleta

L'atleta palamosí Adel Mechaal inicia un nou projecte esportiu al municipi conjuntament amb els seus germans Said i Chayma, que en seran el president i la secretaria. Aquest projecte és el Club d'Atletisme Mechaal Palamós.

El projecte és una iniciativa que sorgeix de la família Mechaal en veure la caiguda que ha patit els últims anys el nombre d'inscripcions a l'Associació Atlètica Palamós.

Volen que aquesta sigui una iniciativa molt enfocada als joves, en especial de 1r de primària a 4t d'ESO, amb l'objectiu de fomentar l'esport i donar l'oportunitat de formar part d'un club a tots aquells que no hi han estat abans.

La temporada començarà el gener del 2020, però des del Club iniciaran classes d'atletisme al setembre i oferiran també un mes de prova per què tots aquells que s'iniciïn en aquest esport i, si els agrada, s'incorporin oficialment al club per començar la temporada.

A banda de tot això, també es vol agrupar a totes aquelles persones que surten a córrer en solitari per fer un grup on el club atlètic Mechaal els doni consells i oportunitats. Volen ser la guia de totes aquestes persones per tal que facin esport d'una manera adequada, correcta i programada.

L'entitat s'ha compromès a donar suport econòmic a atletes que tinguin les capacitats per progressar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports