La Moció de Censura, artista auto convidat a l'Assemblea del Palamós CF

Palamós

Data: 08/06/2018

Presa de pél, joc de trilers o acte buit de propaganda són alguns dels qualificatius més suaus que va haver d'escoltar el President del Palamós, Joan Pau Pérez, convertit en l'ase dels cops d'una assemblea extraordinària per fer balanç de la dramàtica temporada del descens.

Una quarantena de socis van assistir a l'acte celebrat a la Biblioteca Lluís Barceló amb dos únics punts a l'ordre del dia que es van ventilar en 10 minuts i amb moments d'autèntic plató de Sálvame amb debat sense ordre ni concert. Malgrat no ser objecte de debat la Moció de Censura, l'acord amb Perfect Futbol o la marxa polèmica de jugadors com Medina o Barrera van planar en un Precs i Preguntes exaltat.

Gestió econòmica sense deutes

El President del Club, Joan Pau Pérez, va defensar  la seva gestió econòmica  i va recordar que va entrar al club en un moment en què no es pagaven els sous. Va assegurar que l'ortodòxia en el deute imposa un topall esportiu i va recordar que després de l'últim descens el Palamós CF va pujar a Tercera als despatxos i no pas al camp.

Va lloar l'acord de col·laboració amb el futbol  indi signat via Perfect Futbol i va intentar tranquil·litzar al soci assegurant que el Palamós CF no s'hi enganxarà els dits perquè de fet és un acord entre aquesta empresa i la Fundació Esportiva Palamós. Sobre la Moció de Censura va ser taxatiu. Demana  rigor i compliment dels Estatuts a l'oposició i es votarà quan toca. Va exigir respecte i que cessin els insults sobre la junta directiva que s'han vist a través d'algunes xarxes socials.

Triple pinça Hereu, Penya Sport, Aliu

Les crítiques a Joan Pau Pérez van venir d'una triple pinça entre l'anterior Junta directiva, membres de la Penya Sport i els impulsors de la Moció de Censura. El seu rival a les darreres eleccions  Toni Heras va acusar la directiva de no treballar per fer un equip potent per tornar a pujar a Tercera.
Membres de la Penya Sport van deturpar-li que no convoqui el club a les urnes i van acusar-lo de ser un 'triler' i no mirar pels interessos del club.
L'impulsor de la moció de censura, Pere Aliu,  visiblement indignat va acusar Joan Pau Pérez de covard i d'amagar-se darrer formalismes per no convocar la moció, va amenaçar de dur-lo al Tribunal de l'Esport i va advertir-lo que el vigilaran amb lupa.

Aliu va acusar el President de no saber ni què signa en referència a Perfect Futbol. Va qualificar de 'presa de pél' l'assemblea.

Altres socis van llançar en cara al President la gestió de l'adéu de Joan Màrmol, Aleix Manzano, Marc Medina o Narcís Barrera, que la junta diu que van marxar perquè van voler o decisió tècnica; i van criticar que la directiva no hagi acompanyat més a l'equip en els seus desplaçaments.

Picabaralla Joau Pau Pérez- Aliu per les signatures de la moció de censura

Un dels moments més tensos de l'assemblea va ser quan Joan Pau Pérez va acusar Pere Aliu d'haver enganyat al soci amb una recollida de signatures per fer una assemblea extraordinària que posteriorment hauria utilitzat per recolzar la moció de censura i va comminar-lo a dir qui i què hi ha darrer el seu projecte.

Amb tot, sembla que la Moció de Censura es votarà el primer cap de setmana de juliol, probablement l'1. Quan s'acaba el termini que fixa la Llei Catalana de l'Esport.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Esports