El Palafrugell suma un valuós punt contra el Reus Deportiu (4-4)

Palafrugell

Data: 26/04/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia i Sergi Canet, entrenador i jugador del CH Palafrugell // Àlex Rodríguez, jugador del Reus Deportiu

El Palafrugell aconsegueix un punt molt valuós davant la visita d'aquest dissabte del tercer de la classificació, el Reus Deportiu, en un partit molt igualat i intens de principi a fi on els dos conjunts es van anar avançant i empatant fins al resultat final de 4 a 4.

Els de Reus van obrir la llauna al minut 7 de partit amb un gol del gironí Romà Bancells. Minut més tard Sergi Canet va posar el gol de l'empat a 1, i va ser Àlex Rodríguez qui va tornar a avançar als de Jordi Garcia (1-2)

Quan faltaven 6 minuts pel final de la primera meitat, Caco Ceschin va tornar a empatar el partit - amb el que ha estat un dels gols de la jornada-, i al minut 23 Canet va marcar el seu segon gol de la nit -i 24è de la temporada-, fent que el partit marxés al descans amb el Palafrugell per davant al marcador amb un 3 a 2.

A la represa Pablo Najera va posar l'empat a l'electrònic per tercera vegada (3-3), i va ser Marc Figa qui va rematar una assistència de Borja Ramon fent així el quart gol palafrugellenc (4-3).

Fins aquí, partit molt tranquil pel que fa a faltes. De fet, a la primera meitat només en van xiular dues de cada conjunt, i en els 50 minuts cap dels dos van arribar a la desena. Sí que hi va haver dues directes i un penal a favor del Reus. La primera directa després d'una blava a Borja Ramon, xut de Marc Julià que no va aconseguir transformar. Linu, que va ser un dels jugadors destacats del partit, també va aturar un penal d'Àlex Rodríguez, però seguidament va veure una blava. Amb aquesta va entrar a pista el segon porter, Jordi Pinsach, i va ser en l'acció posterior al xut de directa, quan Rodríguez va fer el gol que sentenciaria el partit amb l'empat a 4.

Amb aquest repartiment de punts, tant el Reus com el Palafrugell es mantenen a la posició que ocupaven abans de l'inici del partit. Els de Xevi Garcia segueixen novens, però ara amb els mateixos 34 punts que el Girona, conjunt al qual segueixen a la classificació.

Tots els objectius que va marcar Xevi Garcia per aquest partit, complerts: competir, mostar un Palafrugell diferent al del partit d'anada (7-3), i puntuar.  Aquest dissabte rebran al Deportivo Liceo per jugar el partit ajornat de la 21a jornada.