L'Aro clou la temporada amb una festa de germanor lúdica i esportiva

L'Aro CE clou la temporada 2022/21 amb una festa esportiva de germanor. El club fa bon balanç de l'any i es posa entre cella i cella continuar fent créixer el projecte femení la temporada vinent.

L'Aro posa punt final a la temporada 2021-2022 amb una jornada de germanor entre jugadors, entrenadors, junta i famílies. Per la cloenda s'han organitzat un seguit d'activitats com una botifarrada i un torneig de futbol d'equips femenins en les categories de benjamí, infantil, aleví i cadet. Aquestes són les categories femenines amb les quals actualment compta en conjunt de Castell-Platja d'Aro. Més enllà de les jugadores que formen part del club, en aquesta jornada també s'ha convidat a diversos equips femenins de l'entorn de la província de Girona d'aquestes categories quatre categories.

L'Aro ja fa tres anys que va posar en marxa el projecte del femení, i any rere any ha anat augmentat el nombre de jugadores. Avui dia tenen prop de 60 jugadores i també s'ha creat un equip de formació. De cara a la temporada vinent l'objectiu és aconseguir crear un equip juvenil que en els pròxims anys es converteixi en el sènior.

Pel que fa a la resta d'equips, es tanca la temporada amb satisfacció. En el cas del primer equip masculí, el primer any que s'ha pogut jugar la competició sencera després de la Covid ha estat difícil, però s'ha assolit la permanència a la categoria. Ara ja es treballa en la planificació de la temporada 2022-2023.

La festa de cloenda també ha comptat amb inflables pels més joves durant tota una jornada que ha estat lúdica i festiva i que clou l'any de la millor manera: fent família.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports