Tres altes i tres baixes al Corredor-Mató Palafrugell

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell ja té perfilada la planificació esportiva de la temporada vinent, la del retorn a l'OK Lliga. Per afrontar el curs a la màxima categoria estatal de l'hoquei patins, el cos tècnic de Xevi Garcia ha donat tres baixes i ha fet tres incorporacions.

Deixen el conjunt Sergi Pla, Guillem Ribot i David Carles. En el seu lloc arriben Marc Figa i Sergi Canet, provinents del Tordera, i Joel Palacín, que fins ara exercia de porter al GEiEG. 

Marc Figa és un perfil amb experiència a la categoria, caràcter fort i polivalència tant en atac com en defensa. Destaca també pel bon posicionament a la pista. Sergi Canet és un jugador molt interior, amb gran capacitat anotadora. Va ser el màxim golejador del Tordera la temporada passada. Joel Palacín mentrestant, ve a ocupar la plaça de porter del filial, a Primera Catalana, i de segon porter del primer equip. 

Pel que fa al disseny del calendari, l'equip tindrà vacances fins al 12 d'agost. Llavors començaran els entrenaments i el 20 d'agost arrencarà la Copa Catalana, un torneig amistós entre els conjunts catalans de l'OK Lliga. Tot per preparar la temporada regular que s'inicia el setembre

En la darrera assemblea general del Club Hoquei Palafrugell es va produir també un important canvi a l'organigrama de l'entitat. Després d'una llarga presidència Joan Tané cedeix el lideratge del club a Susanna Selva

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports