La segona edició del Correpoble exhaureix les 1.500 inscripcions disponibles

El Correpoble va arribar l'any passat trepitjant fort. En la primera edició ja van arribar a les 1.300 persones participants i, enguany, quan falta un mes per la cursa, ja han arribat a omplir les 1.500 inscripcions que hi havia disponibles. L'esdeveniment esportiu comarcal tindrà lloc a Calonge el dia 23 de març.

Queda un mes per la segona edició del Correpoble i ja no queden places disponibles. Aquesta setmana l'esdeveniment esportiu comarcal ja va penjar el cartell de sold-out, havent esgotat les 1.500 inscripcions que oferien. Això demostra que l'activitat és tot un èxit i que, havent celebrat tan sols una edició, ja s'ha consolidat i és un esdeveniment de referència al Baix Empordà.

Enguany la seu de la prova és el municipi de Calonge i constarà 10 km i 123 metres de desnivell amb sortida i arribada al Pavelló. A banda de la cursa en si, també s'han organitzat un seguit d'activitats per a totes les edats a la zona esportiva, com batucada i inflables.

Recordem que el Correpoble és una cursa popular que pretén fomentar el moviment esportiu a través d'una cursa per equips i que cada corredor representa el municipi que vulgui del Baix Empordà. En aquest cas, hi ha representats deu municipis, que són els que tenen tècnic d'esports, i la resta els acull el consell esportiu amb la samarreta del Correpoble, que és la lila. Aquesta a la part de darrera porta tots els noms dels pobles petits de la comarca.

La setmana vinent l'organització es reunirà per debatre si hi pot haver la possibilitat d'ampliar la xifra d'inscripcions, o per valorar, en cas que no sigui possible, d'oferir-ne més l'any vinent en la tercera edició. Que, per cert, el dia de la cursa es decidirà quina serà la seu del 2025 a través d'un sorteig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports