Tercera victòria consecutiva del CH Palafrugell

Data: 15/02/2021

INTERVENEN: Quim López, entrenador CP Vic // Xevi Garcia, entrenador CH Palafrugell

El CH Palafrugell aconsegueix la tercera victòria consecutiva de la temporada al Pavelló Olímpic del CP Vic. El partit, corresponent a la 19a jornada d'OK Lliga, va finalitzar amb un 2 a 4 favorable als visitants, que van començar dominant el partit, però que els va tocar remar a la segona meitat per allunyar-se al marcador.

Dos gols en qüestió de segons del màxim golejador palafrugellenc, Sergi Canet, avançaven els de Xevi Garcia al marcador per 0 a 2 en una primera meitat en què els del Baix Empordà van dominar el partit.

A la segona meitat els va tocar remar, i és que els de Vic van aconseguir empatar el partit 2 a 2 amb dos gols de Tirso Gómez.

Marc Figa va allunyar de nou el conjunt visitant amb gol de penal, i va ser Xavier Aldrich qui va sentenciar el partit al minut 49. (2-4)

Aquesta victòria situa al CH Palafrugell en setena posició amb 26 punts, un més que el Girona i dos més que el Noia Freixenet. Els separen deu punts dels equips que ocupen les places de descens directe.

Amb poc temps de marge per descansar, aquest dimecres visitaran el Pavelló Joan Ortoll per disputar el partit ajornat contra el CP Calafell, corresponent a la 10a jornada d'OK Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES

Visiten l'Olímpic de Vic amb l'objectiu d'aconseguir la tercera victòria consecutiva (12/02/2021)