28a Trobada d'Embarcacions Tradicionals de Calella de Palafrugell

Data: 28/06/2020

INTERVÉ: Pere de Prada, vicepresident de l'associació Amics de la Vela Llatina de Calella de Palfrugell

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la 28a Trobada d'Embarcacions Tradicionals de Calella de Palafrugell. Malgrat les circumstàncies difícils provocades per la covid 19, han aconseguit trobar la manera de respectar les mesures preventives i no han hagut de plegar veles.

La Trobada ha estat organitzada pels Amics de la Vela Llatína de Calella i consta de tres jornades consecutives plenes d'activitats programades. Aquest dissabte, per exemple, es van concentrar al Port Bo de Calella i després d'un bon esmorzar d'avant del mar, van desplegar veles per sortir a navegar tots junts.Tradicionalment el destí de la sortida era cala Pedrosa però per evitar les aglomeracions aquesta vegada han escollit l'Illa de les Formigues. 

En aquesta edició han participat una desena d'embarcacions, una mica menys que altres anys ja que han faltat els companys de la Catalunya Nord. El viscepresident de l'associació Amics de la Vela llatina, Pere de Prada, ens expica el motiu.
L'objectiu de la trobada es fer-se visibles de cara a la societat per promoure, reivindicar i gaudir del patrimoni marítim i fluvial com és en aquest cas les embarcacions de vela llatina. La celebració es caracteritza per la seva autenticitat i sencillesa tot i dibuixant un paissatge bucòlic que recorda als quadres del pintor impressioniste Joaqin Sorolla.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports