Inaugurada la nova gespa artificial del camp de futbol annexe de Palamós

Inaugurada la nova gespa artificial del camp de futbol annexe de Palamós
Palamós

Data: 11/02/2019

Ahir diumenge 10 de febrer al matí es va fer l’estrena oficial de la nova gespa artificial instal·lada, fa unes setmanes, al camp de futbol 11, ubicat a la zona esportiva Josep Massot i Sais, annexe a l’estadi municipal Palamós-Costa Brava.

Equips del futbol base de la Fundació Esportiva Palamós i el Global Palamós CF, que habitualment entrenen en aquest camp, van jugar ahir un partit de lliga en categoria infantil, i posteriorment es va fer un partit amistós, també entre els dos equips palamosins, en categoria de cadet,  oincidint amb l’acte oficial d’estrena de la nova gespa.

Entre un partit i l’altre es va fer l’acte institucional d’estrena de la nova gespa artificial en el que van ser-hi presents l’Alcalde i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, i els presidents de les tres entitats de futbol palamosines. L’acte simbòlic d’estrena de la gespa el van protagonitzar dos jugadors, un de la Fundació Esportiva Palamós i l’altre del Global Palamós, que van fer el xut d’honor en representació de tots els equips i  categories que utilitzen aquest camp habitualment.

La gespa, de nova generació
La gespa que s’ha substuït tenia més de quinze anys, la qual cosa havia quedat molt desgastada per la seva alta utilització i era necessari renovar-la. La nova gespa instal·lada és de nova generació, elaborada amb monofilament de polietilè, de 45 mil·límetres d’alçada. S’ha col·locat sobre una base elàstica que dona com a resultat una superfície tova a tot el camp, millorant així la pràctica esportiva i donant qualitat al joc.

Les tasques d’instal·lació han estat a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost ha estat de 133.406,36 €, dels quals una part seran aportats mitjançant subvenció per part de la Diputació de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports