Pol Freixas es proclama campió de l'Open Tennis Vila de Calonge

Pol Freixas es proclama campió de l'Open Tennis Vila de Calonge
Calonge i Sant Antoni

Data: 28/07/2019

 El tenista Pol Freixas s'ha proclamat campió de l'Open Tennis Vila de Calonge, que ha celebrat la final aquest dissabte. Freixas s'ha imposat a Carlos Vidal, segon classificat d'aquest torneig.

L'Open Tennis Vila de Calonge ha comptat enguany amb 20 participants i va començar el dia 22 de juliol. Aquesta competició arribava enguany a la tretzena edició consolidada com un clàssic d'estiu, i inclòs en el circuit Girona d'oberts. El president de l'entitat, Ferran Giménez, acompanyat de l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, i del regidor d'esports, Salvador Miquel, han participat a l'entrega de premis d'aquest matí.
 
El Club de Tennis Calonge va néixer com a entitat esportiva, el dia 29 de gener de 1974. Els seus fundadors van ser un grup d’amics que van unir-se per adquirir uns terrenys situats al costat de la zona esportiva de Calonge, i van fundar un club social i esportiu on poder reunir-se i practicar l’esport. Pel club hi han passat jugadors del prestigi dels germans Sánchez Vicario, Carlos Costa, Francesc Roig i Tommy Robredo.

L’any 2006 neix l’Open Vila Calonge que s’ha celebrat anualment a l’estiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i que aplega tennistes masculins i femenins situats entre els 200 primers classificats en el rànquing de la Federació Espanyola de Tennis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports