Ja s'han omplert totes les places per l'Oncoswim 2018

Palafrugell

Data: 13/02/2018

Intervenen: Lluís Comet, Fundació Oncolliga Girona /  Dani Serra, CN RadikalSwim / Pau Lladó, Regidor d'Esports de Palafrugell 

Ja hi ha quinze equips inscrits a la tercera edició de l'Oncoswim que tindrà lloc el 2 de juny i, per tant, ja s'han cobert totes les places disponibles per fer aquesta travessia de 30 quilòmetres. L'Oncoswim és un repte esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i el CN RadikalSwim que consisteix en nedar des de l'Estartit fins a Calella de Palafrugell en conjunts de quatre persones

Els 30 quilòmetres de distància es podran fer en dues modalitats: o bé relleus, amb un membre de l'equip com a mínim sempre a l'aigua, o bé en grup, amb els quatre esportistes nedant durant tota la prova. Els participants tindran 12 hores per completar el recorregut Estartit - Illes Medes - Illes Formigues - Calella i per poder-ho fer han d'acreditar que fan els 3.000 metres en menys d'una hora. Un altre requisit és que cada equip faci un donatiu de 500 euros a la Fundació Oncolliga. 

La prova ha estat presentada a Llafranc, i és paral·lelament a l'Oncoswim, el mateix 2 de juny es durà a terme la Milla Solidària entre Llafranc i Calella, amb l'objectiu que l'arribada dels nedadors coincidieixi amb la dels primers que finalitzin els 30 quilòmetres.

Per tercer any seguit, els diners que Oncolliga recapti amb l'ajuda de RadikalSwim es destinaran a finançar un projecte d'investigació sobrer el càncer de mama triple negatiu desenvolupat per la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona. La idea és trobar nous medicaments per aquest subtipus de càncer tan agressiu que actualment només es pot tractar amb quimioteràpia. 
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports