El Palafrugell visitarà les Comes amb nous objectius

Palafrugell

Data: 09/03/2018

Estabornits per un partit complicat amb derrota injusta i decisions arbitrals que encara no s'entenen el Corredor Mató Palafrugell ha viscut una setmana estranya en què primer s'han recuperat del cop i tocats pel partit contra el Lloret han decidit dir prou a les decepcions i una vegada més d'aixequen per sortir a competir el millor que saben i sobretot, disposats a encarar les darreres jornades de la lliga amb l'objectiu de gaudir de cada partit i de cada rival.

Aquest dissabte arribaran al palau de l'Igualada, el mític pavelló de les Comes, on els espera un equip amb trajectòria dins l'OK Lliga i amb jugadors amb renom a la màxima categoria estatal d'hoquei patins. Des de Palafrugell saben que l'Igualada està tranquil dins la classificació i que lluitaran per apropar-se a la zona europea. Una setmana més els espera un partit complicat però sortiran a competir-lo i a gaudir del joc a Les Comes.

Aquets divendres el davanter Marc Brugué ha passat pel quiròfan pel trencament que es va fer en el darrer partit a la falange del dit i estarà de baixa 3 setmanes. Qui també és baixa és el porter que va aptir un trencament del menisc. Tot i les baixes l'equip viatjarà a l'Anoia preparat psicològicament i físicament per jugar contra l'Igualada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports