La Christmas Race recupera classes i participants de fora d'Europa

Palamós

Data: 14/12/2023

Palamós acollirà la setmana que ve la Christmas Race. Enguany la regata internacional celebra la 47 edició amb la recuperació de classes i tripulacions australianes i americanes. Hi participaran 232 tripulacions de 17 països.

Les aigües de la badia de Palamós es tornaran a tenyir de blanc amb l'arribada de veles i regatistes que competiran en la regata internacional Christmas Race del 18 al 22 de desembre. En aquesta 47a edició, participaran 232 tripulacions de 17 països distribuïts en 8 categories. Aquesta vegada comptarà amb una important participació de regatistes estrangers, fins i tot de fora d'Europa com d'Austràlia, Canadà i Mèxic. A més a més, competiran els actuals campions del món de la classe 420, els catalans del CN El Balís, Pol Mateu i Alejandro de Maqua. També vindrà com entrenador el medallista olímpic Andreas Geritzer. D'altra banda, la classe 29er tornarà a la Christmas Race i obrirà el prestigiós circuit EuroCup 2024.

En termes de sostenibilitat, la regata torna a apostar per cuidar el medi ambient i ho fa amb un seguit de mesures.

Un esdeveniment que aporta activitat econòmica. En aquest sentit, s'hi ha referit el president de la Federació Catalana de Vela, que ha qualificat la cita com a referent.

L'esdeveniment esportiu és un dels més consolidats a la demarcació de Girona que ajuda a desestacionalitzar el turisme a la zona i a promoure el territori.

Amb els anys el Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós s'ha anat adaptant en el temps. La intenció del club és la d'obrir en un futur de nou la seu de la platja per a poder acollir  més classes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports