Onze partits ajornats en les últimes quatre jornades d'OK Lliga

Palafrugell

Data: 02/11/2020

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

La Covid-19 està afectant a l'OK Lliga cada jornada. Tot i que les restriccions no han aturat la competició, fins ara s'han ajornat 11 partits i hi ha equips que només han disputat la meitat d'enfrontaments previstos.


Les noves restriccions sanitàries al món de l'esport ha suposat l'aturada de les competicions i el tancament de centres esportius, amb excepció de les lligues professionals.

L'OK lliga, màxima categoria estatal d'hoquei patins, formaria part d'aquestes excepcions. Pel que el primer equip del CH Palafrugell, de moment, seguirà entrenant i competint, tot i que en les últimes jornades hi ha hagut diversos partits ajornats per casos positius de Covid-19.

Actualment només cinc dels setze equips que conformen l'OK Lliga poden dir que han disputat sis partits en sis jornades. Són el Barça, Noia, Vendrell, Mataró i Taradell.

Sis equips més tenen pendent una única jornada. El Reus, Liceo, Lleida, Girona, Calafell i Vic.

Mentre que el Caldes i el Lloret han jugat 4 de 6 partits, el Palafrugell i l'Igualada 3 i el Voltregà només 2.

La plantilla del CH Palafrugell s'ha tornat a posar els patins aquest dilluns després de 10 dies en aïllament domiciliari per un cas positiu de Covid-19 a l'equip. La resta d'equip va donar negatiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports