Més de mig miler de joves participaran a l'Optimist Trophy

Data: 16/02/2022

L'esdeveniment esportiu retorna després d'un any d'absència a causa de la pandèmia. Durant quatre dies es podrà veure l'espectacle de la vela a les aigües de la baia de Palamós. Aquest dimecres ja han començat a entrenar.

La 32a edició del campionat de regata de vela infantil International Vila de Palamós Optimist Trophy -16a edició del Nations Cup tornarà a omplir de blanc les aigües de la baia de Palamós. Després que l'any passés s'anul·lés a causa de la pandèmia, enguany l'esdeveniment esportiu retorna amb 550 participants procedents de 26 països.

Des de l'Ajuntament preveuen un gran impacte econòmic al municipi durant aquests dies en què s'hi desplaçaran més d'un miler de persones.

Precisament, com a novetat, Palamós proposa activitats als acompanyants dels regatistes, com rutes guiades i visites al Museu de la Pesca. La competició es desenvoluparà del 17 al 20 de febrer. Es faran tres proves al dia per a cadascun dels 5 grups de 110 vaixells.

Aquest dimecres els joves participants ja han començat a entrenar per les aigües de Costa Brava. Amb nervis i il·lusió estan preparats per gaudir de l'esdeveniment.

Paral·lelament s'han organitzat diversos actes com una xerrada amb tripulants de l'equip espanyol SailGP al Passeig del Mar. Diumenge es farà l'entrega de premis.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports