El CH Palafrugell comença amb derrota al Palau Blaugrana (7-0)

Ja ha començat la nova temporada a la màxima categoria estatal d'hoquei patins i el CH Palafrugell s'ha estrenat enfrontant-se al Barça com a visitants al Palau Blaugrana amb un resultat final de 7-0.

El primer gol dels locals arribava al minut 10 de l'stick de Pablo Álvarez. La resta de gols del primer temps van ser dels dos portuguesos de l'equip. Helder Nunes marcava el 2-0 amb un xut des de mitja pista, i Joao Rodrigues feia el tercer i últim gol de la primera meitat quan faltava mig minut per la botzina que dictava el descans.

Pel que fa als de Palafrugell, destacar les nombroses intervencions del porter Linu, qui es va fer un fart d'aturar xuts durant els 25 minuts, sent clar protagonista del primer temps.

I si a la primera meitat el protagonista indiscutible va ser Linu, a la segona va ser Joao Rodrigues, anotant un gol rere un altre. Tot i que el primer de marcar va ser de nou l'argentí Pablo Álvarez, gràcies a una assistència de Pau Bargalló, Rodrigues va anotar tres gols seguits, el segon de penal, i va convertir el 4-0 del marcador en la contudent golejada final de 7-0.

L'anàlisi de l’enfrontament del tècnic palafrugellenc  Xevi Garcia, malgrat la clara victòria blaugrana, fou positiva. Garcia es mostrà satisfet amb el joc dels blanc i negres davant del 'totpoderós' Barça i, ara sí, espera amb candeletes els propers enfrontaments contra els equips "de la seva lliga". El pròxim partit serà dissabte vinent. Rebran a casa al Mataró CH.

En aquesta primera jornada tampoc han puntuat Lloret, Vic, Mataró, Girona, Noia i Igualada.