El Palafrugell ocupa una 6a posició a l’Ok Lliga després de la derrota amb el Reus (8-4)

Data: 02/11/2019

El Corredor Mató Palafrugell perd davant un Reus molt contundent la primera part però al que van fer patir a la segona meitat. A l'enfrontament es van anotar un total de 12 gols, 4 del conjunt palafrugellenc i 8 dels de Tarragona.

Va obrir el marcador Pablo del Río i el va seguir el capità del Reus Joan Salvat, que encara no havia anotat aquesta temporada. Àlex Rodríguez marcaria el 3-0 en l'últim minut de la primera meitat.

La segona meitat s'iniciava amb dos gols més dels de Jordi Garcia, de Joan Salvat i Romà Bancells. El 5-0 a l'electrònic semblava que sentenciava el partit però els de Xevi Garcia no van posar fre.

Un gol de Borja Ramón donava ales als palafrugellencs, que n'anotarien 3 més en qüestió de 3 minuts, 2 de Pol Vives i 1 de Marc Figa. Aquest 5-4 en breus instants va donar esperança al Corredor Mató, que veia més propera la remuntada, i feia patir als de Reus.

L'ocasió d'or per aconseguir empatar el partit va venir en forma de falta directa, que llençava Ferran Garcia. Va anar al pal.

Amb l'empat a tocar, els Reus va retallar distàncies amb un gol de falta directa de Marc Julià. Joan Salvat i Àlex Rodríguez posarien l'electrònic amb el 8-4 final.

Tot i la derrota, el Corredor Mató ocupa una 6a posició amb els mateixos 11 punts que el 4t i 5è, Reus i Lleida. Encapçalen la classificació el Liceo, Igualada i Barça.

El dissabte vinent a les 20h els de Xevi Garcia rebran a casa al Barça.