El palafrugellenc Marc Ventura, campió del Volant RACC Júnior

Palafrugell

Data: 26/11/2019

IMATGES: Marc Ventura - Letsfilm Studio

El jove pilot palafrugellenc Marc Ventura, amb Gerard Alsina al seu costat com a copilot, va aconseguir el cap de setmana passat el Campionat Volant RACC - Trofeu MAVISA en la categoria Júnior, la categoria reservada per a conductors menors de 25 anys del Campionat de Catalunya de Ral·lis.

Marc Ventura arribava al Ral·li 2.000 Viratges de Manresa com a líder de la categoria, a poca distància dels dos germans Aymerich, un fet que l’obligava a fer un bon paper per sumar el seu primer campionat. En un ral·li de menys a més, Ventura i Alsina acabaven els sis primers trams del dia en quarta posició absoluta, tercera entre els júniors, i per darrere dels germans Aymerich, una posició insuficient per guanyar el títol. 

Un cop arribada la nit, i amb mig Rally per davant, tram rere tram van aconseguir retallar la distància de 20 segons que els separava del seu rival més directe, Ferran Aymerich. Al final acabaven la prova del Bages en tercera posició i la segona entre els júnior, per una diferència mínima de dos segons. D'aquesta manera Ventura es proclamava guanyador de forma definitiva de la categoria de menys de 25 anys i es feia, a més, amb el segon lloc del podi absolut del Volant RACC, per darrere de Luka Larrosa.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports