El CP Guixolenc acull un OPEN de la Federació Catalana de Patinatge

Sant Feliu de Guíxols ha estat la seu d'un dels OPEN de Patinatge artístic. Durant matí i tarda de dissabte, patinadores de diversos clubs gironins s'han citat al Pavelló Carles Nadal per mostrar les seves habilitats sobre els patins. 17 patinadores del Club Patí Guixolenc han patinat davant del seu públic i, algunes d'elles, han pujat al podi en les seves respectives categories.

El Pavelló Carles Nadal ha viscut un dissabte ple de patinatge artístic. El Club Patí Guixolenc ha estat l'amfitrió d'un OPEN de la Federació Catalana de Patinatge, omplint el pavelló de patinadores i aficionats durant tot el dia. Les coreografies sobre els patins i la música han permès a cadascuna de les patinadores mostrar tot el seu talent. Diverses patinadores ganxones han participat en el certamen i, de cara als resultats, eren optimistes des de ben matí.

El club ganxó ha aconseguit que varies de les seves patinadores hagin pujat al podi. Al pavelló Carles Nadal també s'hi han vist altres clubs baix-empordanesos com el Club Patí Cristinenc i el Bisbalenc CP Artístic.

Aquests campionats de nivell serveixen per veure si les patinadores assoleixen els requisits i poden optar a un canvi de categoria. Per les patinadores ganxones, competir a casa els ha permès tenir la confiança de conèixer la pista i l'oportunitat de mostrar-se davant el seu públic.

Cadascuna de les coreografies ha arrencat els aplaudiments de tot el públic i han servit per demostrar que el patinatge artístic està més viu que mai a Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports