Dos equips del Baix Empordà juguen la competició alternativa de Segona Catalana

Begur

Data: 06/04/2021

INTERVÉ: Àlex Martin, vicepresident del C.F. Begur

La Lliga alternativa de Segona Catalana, organitzada per la Federació Catalana de Futbol després de decidir no disputar l'oficial per falta de dates que els permetessin complir amb el pla de competició establert, ja està en marxa. De fet, en algun dels grups ja s'han disputat les dues primeres jornades. 

Aquesta competició arribarà a la seva fi la primera quinzena de juny i l'estructura és la següent: ara s'està disputant una primera fase que consisteix en una lligueta de dues voltes dividida en 13 grups organitzats per proximitat geogràfica, que vindrà seguida d'una segona fase, en aquest cas d'eliminatòries, a l'estil Champions, on s'aniran jugant partits fins a obtenir quatre finalistes. Aquests disputaran una semifinal i una final en una mateixa seu. 

En el cas concret del Baix Empordà, hi formen part, dins del grup 2, la UE Torroella i el C.F. Begur, equips que no han aconseguit la victòria en les dues primeres jornades disputades. De tota manera, els begurencs valoren l'oportunitat de poder competir.

La segona catalana és l’única de les categories del futbol català que no es disputa enguany, però per altra banda 87 dels 128 que formen la categoria s'han inscrit al torneig alternatiu. Competició que no tindrà ni ascensos ni descensos, i on els equips que arribin més lluny obtindran diferents subvencions dels arbitratges la temporada 2021-2022. 

Aquest diumenge el Begur va rebre a casa al Marca de l'Ham, partit que va finalitzar amb un 0 a 2.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports