Gran ritme d'inscripcions per al XVIII Rally Costa Brava Històric

Palamós

Data: 20/07/2021

Falten més de dos mesos perquè els motors comencin a rugir en el Rally Costa Brava Històric. Tanmateix, són molts els pilots que ja han mostrat les seves ganes per competir a la prova de regularitat, de renom internacional. De fet, la llista d'inscrits parla per si sola: a hores d'ara en són 40 i la meitat d'ells presenten origen estranger.

El RallyClassics és l'ens organitzador de la competició i, actualment està ultimant els detalls de l'itinerari, per tal de proporcionar nous reptes als participants. Per cinquè any consecutiu Palamós serà la seu de l'esdeveniment, encara que el recorregut també transcorrerà per Calonge i Sant Antoni. En concret, seran 28 trams de regularitat de 1.000 quilòmetres.

La data estipulada per celebrar el ral·li, que enguany celebra la 28a edició, es situa entre el 30 de setembre i el 3 d'octubre. La prova és l'únic esdeveniment, de tot l'Estat espanyol, que permet als classificats competir al títol europeu d'aquesta especialitat.

Duples com la de Carles Miró i Ivan Matavacas o la de Joan Pedro García i Sergi Giralt ja han confirmat la seva assistència. Pel que fa als internacionals, augmenta la seva presència, amb pilots de França, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Suècia o Uruguai. Cal remarcar el Porsche de la nord-americana Amy Lerner acompanyada de la belga Sara Carmen Bossaert.

Així doncs, des de l'organització pronostiquen viure un ral·li de primer nivell europeu i amb un major nombre de participants que a la posterior edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports