Més de 100 regatistes internacionals competiran a l'Euro Laser Master Cup 2019

Més de 100 regatistes internacionals competiran a l'Euro Laser Master Cup 2019
Palafrugell

Data: 01/04/2019

Arriba aquesta setmana una nova edició de l'Euro Laser Master Cup. El Club de Vela Calella està ultimant detalls per a la celebració a partir del dijous d'aquesta regata, referència europea per a la classe Laser Màsters, on destacats laseristes arribats de tot el continent europeu aprofiten aquesta prova per retrobar-se i gaudir navegant en l'incomparable camp de regates de Calella de Palafrugell.

A banda de la nombrosa participació espanyola, en total 42 regatistes dels més de 100 inscrits, és molt destacada la presència de regatistes estrangers que navegaran en aigües de Calella de Palafrugell. Fins ara 63 esportistes amb vela estrangera, destacant la important participació francesa amb 19 laseristes. També són rellevants les inscripcions arribades de Regne Unit (7 regatistes), Alemanya (6 regatistes), Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Suècia, Portugal. En aquesta edició hi ha dos regatistes del continent americà, un argentí i un altre de Mèxic.

Important representació del RCN Sant Sebastià
Entre els espanyols inscrits aquest dies hi ha la de l'important grup de màsters que vindràn del RCN Sant Sebastian, amb Oskar Hernando, Javier Isidro, la fèmina Edurne Berrueta, Santi Pablos, Antxon Madina, Javi Larramendi, Goicoechea Koldo, Txema Garcia, molts d'ells per primera vegada en aquesta sèrie de la Euro Làser Màsters Cup.

Altres laseristes espanyols inscrits aquests últims dies a l'edició del 2019 són dels coneguts regatistes Toni Gibert del GEN de Roses, Jose Maria Van der Ploeg del CN el Balís, Carlos Edmundo Silva del RCN Barcelona, Federico Madrid del CN l'Escala, Ignasi Jiménez del CV Calella.

Entre d'altres espanyols, primers inscrits setmanes anteriors, figuren l'alacantí Michel Majon (CN Altea), els madrilenys Javier Echávarri, Asunción Fernández i David Peralta Parla del RCN Madrid, els andalusos Sergio González, Felix Baratech Gutiérrez, Alejandro Peguero i Victòria Merelo del CNM Benalmádena, el murcià Chencho Ortega del CN Portman. el gallec Alfredo Vázquez o el canari Jose Luis Doreste.

Entre els catalans inscrits aquestes ultimes setmanes destaquen Miquel Noguer, Joan Grau Cases, Xavier Penas, Mònica Azón, Carles Jané, Xavier Boluda, Leandro Rosado, Oriol Marron, Ignasi Jiménez o Raúl Caner, entre d'altres.

La regata Làser Màster del Club Vela Calella és un referent en l'esport de la vela. Aquesta prova europea del Laser, s'ha convertit en una de les més emblemàtiques de la classe Laser a nivell internacional, que es disputa a la Mediterrània.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports