Sara Sorribes arrassa contra Amanda Carreras a la final del Lliga Mapfre

Intervé: Sara Sorribes, guanyadora del torneig Lliga Mapfre Tennis d'Aro

La final de la Lliga Mapfre al Club Tennis d'Aro ha estat una exhibició de la jugadora valenciana Sara Sorribes. La tennista de Castelló no ha cedit ni un sol joc a la britànica Amanda Carreras i s'ha emportat el matx per 6-0 6-0. Des del primer moment Sorribes ha entrat al partit guanyant tots els intercanvis, sense erros no forçats i amb punts guanyadors finalitzats en moltes ocasions a la xarxa. 

La jugadora britànica, per la seva part, no ha pogut entrar amb consistència dins el partit i no ha estat capaç de trencar la dinàmica de Sorribes en un partit que ha durat prop d'una hora. La valenciana ha assegurat que aquesta setmana ha estat molt bona per ella quan a la forma en la qual s'ha trobat, anant de menys a més fins acabar amb un resultat brillant a la final. La jugadora de Castelló havia plantejat el partit amb la intenció de dominar-lo des del primer minut. 

El circuit femení de la WTA havia de començar a inicis d'aquest mes d'agost i al setembre arribaria una de les quatre cites més importants de l'any com és el US Open. Amb les actuals circumstàncies les jugadores asseguren tenir ganes de competir, però miren el panorama amb precaució per l'augment de casos de COVID a nivell internacional. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports