La 47a Travessia de Sant Feliu compta amb 500 participants de totes les edats

INTERVENEN: Josep Maria Esteva, president del Club Aquàtic Xaloc; i David Oliveres, Regidor d'Esports de Sant Feliu de Guíxols. 

La Travessia de Sant Feliu de Guíxols s'ha portat a terme com cada any a mitjans del mes d'agost. El recorregut en qüestió consta de 1100 metres de cursa que va des de la Cala de Port Salvi fins a la platja de Sant Feliu. 

Aquest és un recorregut molt salvatge i de gran vellesa on els participants més preparats gaudeixen de valent nedant i seguint la rocosa costa dels voltants del municipi. A més, és considerat relativament nou, ja que la travessia ha comptat amb diferents circuts al llarg de les 47 edicions que porta efectuant-se. 

Enguany aquesta edició ha comptat amb 390 participants tan del municipi com visitants dels quals un 37% eren dones i per tant, un 63% eren homes. El campió, Guillem Pujol, ha aconseguit arribar a la meta amb un temps de 13:32 i el que fa a les dones la primera en superar la travessia ha estat la Clàudia Giralt, que ha aconseguit un temps de 15:04 minuts. 

Per altra banda trobem un recorregut més curt i adaptat per tal de que el màxim de persones més o menys preparades i de totes les edats puguin participar en aquest esdeveniment. Aquest té una distància de 400 metres de la sortida situada a l'Espigó fins a l'arribada, en mig de la platja de Sant Feliu.  Aquesta alternativa ha tingut la participació de 110 nadadors de totes les edats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports