El Palafrugell no es marca objectius davant una lliga amb 6 equips implicats en el descens

Palafrugell

Data: 18/08/2020

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

D'aquí a sis setmanes començarà la temporada 2020/21 de l'OKLliga, una temporada que abans d'iniciar-se ja ve marcada per la Covid-19. El fet que en el curs passat no hi hagués descensos a la màxima categoria però si ascensos d'OK Plata comporta que sis equips es veuran implicats en el descens aquest any. Per aquest motiu el CH Palafrugell no es marca objectius. Pel que fa al calendari, el sorteig es portarà a terme el dimarts vinent.


L'OK LLiga 2020/21 serà de setze equips i sense play-off del títol. Així ho va decidir l'Assemblea de la Federació Espanyola de Patinatge el passat mes de juliol.

La competició, si la situació ho permet, començarà el 26 de setembre i acabarà el 29 de maig del 2021. Els quatre últims equips de la taula baixaran directament a l'OK Plata i hi haurà una eliminatòria de promoció entre l'onzè i dotzè classificat a doble volta el mes de juny. Aquest format comporta sis equips implicats en el descens, el que complica el fet de marcar-se objectius a clubs com el Palafrugell.

La gran preocupació del curs vinent és, més enllà dels descensos, si la competició podrà iniciar-se amb normalitat, i en el cas que sigui així, si en algun punt s'haurà d'aturar a causa de la Covid-19.

Pel que fa a mesures de seguretat, els protocols canvien constantment. La Federació ha informat que sol·licitarà a tots els clubs la signatura d'un document de compromís i responsabilitat setmanal assegurant que l'equip es troba bé. En principi no es demanarà que jugadors ni cos tècnic es realitzin les proves PCR per poder competir. Pel que fa al públic, l'última actualització dels protocols permet l'entrada als partits, però amb aforament limitat i complint amb les distàncies de seguretat.


NOTÍCIES RELACIONADES

El CH Palafrugell es torna a posar els patins  (18-08-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports