La UE Jafre decideix no competir aquesta temporada 2020/2021

Jafre

Data: 13/10/2020

INTERVÉ: Ramon Mas, president de la UE Jafre

Després d'una aturada esportiva de gairebé sis mesos, aquestes últimes setmanes la pilota ha tornat a rodar en la majoria de camps de futbol d'arreu. No ha estat el cas, però, a la gespa de la Zona Esportiva del Padró de Jafre.

Davant la complicada situació sanitària actual, la Unió Esportiva Jafre ha decidit retirar-se de la competició aquesta temporada 2020/2021. Des del club consideren que les mesures de protecció per minimitzar els contagis de la Covid-19 són insuficients i que en el cas de competir no podrien garantir la seguretat de jugadors i afició.

Durant l'aturada esportiva, de gairebé sis mesos, el club va estar reflexionant sobre què fer la pròxima temporada. Un cop va tornar l'activitat als camps esportius, la junta directiva es va reunir amb jugadors i equip tècnic, arribant a la conclusió comuna que aquest curs es retirarien de la competició. Consideren que el risc de contagi que es pot tenir durant els entrenaments i els partits és molt elevat, i demanen sentit comú i responsabilitat.

El decret de la Federació Catalana de Futbol respecte a les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus aconsella entrenar amb distància entre jugadors - amb entrenaments individuals i tècnics - sense fer ús d'instal·lacions com els vestidors i desinfectant el material després d'haver estat utilitzat. Mesures que el Jafre no pot assumir.

El curs anterior el Jafre competia al grup 29 de 4a Catalana i va finalitzar la lliga en 2a posició, plaça que en situació de normalitat els hauria comportat l'ascens. La decisió de la Federació pel que fa als ascensos i descensos en aturar-se la lliga a causa de la pandèmia, però, els hauria condemnat a seguir lluitant a la mateixa divisió que la temporada anterior.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports