Platja d'Aro tornarà a acollir l'arribada de la Marató de les Vies Verdes

Platja d'Aro tornarà a ser el punt neuràlgic de la Marató de les Vies Verdes aquest 2024. La cursa tindrà lloc el pròxim diumenge 3 de març i el Palau d'Esports i Congressos serà l'arribada de les quatre distàncies. S’hi esperen 1.500 atletes.

La Marató de les Vies Verdes és una cursa lineal de 42 quilòmetres amb sortida a Girona i arribada a Platja d'Aro que es desenvolupa per l'antiga ruta del Carrilet. Aquesta és la distància llarga, però també hi ha opció de fer 30 quilòmetres des de Cassà de la Selva, 21 des de Llagostera o 10 des de Santa Cristina d'Aro. 

Abans de la cursa els i les participants tenen la possibilitat d'utilitzar el servei de bus que se'ls ofereix per anar des de Platja d'Aro fins als punts de sortida que hagin escollit. Les sortides es faran en simultani des dels quatre municipis a les 9 en punt del matí.

L'entrega de premis està prevista a les 10:30 h pels guanyadors dels 10 km, a les 11:30 h pels de 21 km, a les 12:30 els de 30 quilòmetres, i a les 13:30 els de la distància llarga.

Enguany l'esdeveniment celebra la seva onzena edició i tindrà lloc aquest pròxim diumenge 3 de març. I s'espera que hi participin 1.500 atletes en modalitats femenina i masculina amb sis categories diferents per edats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports