Torna la travessa en aigües obertes "Radikal Ocean52" a la costa de Palafrugell

Palafrugell

Data: 19/08/2021

Aquest 2021 aigües de Calella i Llafranc, tot passant per les Illes Formigues, tornaran a ser l'escenari de la Radikal Ocean52 amb la que serà la 12a edició de l'esdeveniment esportiu. 

La prova, que en les primeres edicions s'anomenava Radikal MarBrava, tindrà lloc els dies 9 i 10 d'octubre i tornarà a comptar amb tres distàncies i recorreguts diferents de 7 km, 3,5 km i 1,5 km. 

Els més petits, d'entre 7 i 16 anys, per tercera vegada podran tornar a participar en la competició "Radikal Kids", amb proves de 50 a 800 metres, i els més ràpids podran posar a prova la seva velocitat a la "Fatest Radikal", una prova cronometrada de 800 metres. Per últim, els nens i nenes també tindran l'opció de participar en equips de quatre a la cursa de relleus "Radikal Relays".

Per altra banda, més enllà de la prova, s'han organitzat altres activitats lúdiques durant el mateix cap de setmana, com xerrades, sessions tècniques relacionades amb la natació en aigües obertes i l'activitat física o proves de neoprens. 

La travessia en aigües obertes compta any rere any amb la participació de centenars de nedadors nacionals i internacionals. L'any 2019 van assolir els 1.500 participants, i pel que fa a l'edició del 2020, es va haver de suspendre degut a la pandèmia. 

Aquest dijous l'Ajuntament de Palafrugell a renovat el seu acord de col·laboració amb el Club de Natació Radikal Swim, organitzadors de la prova, amb el qual es comprometen a facilitar el suport logístic necessari pel bon desenvolupament d’aquesta competició, que es desenvolupa en aigües obertes de la costa de Palafrugell. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports