Els tres punts es queden a casa

Palamós

Data: 12/04/2021

Intervenen: Edu Vílchez, Entrenador del Palamós CF; Alexandre Olivares, Segon Entrenador UE Llagostera B

Segona victòria de l'era Vílchez a casa amb dos gols de Toni Rossell que van sentenciar el marcador. El Degà va mantenir els tres punts a casa contra el Llagostera B en un partit que va controlar prou bé.

Els palamosins van tenir bones ocasions de gol que van tenir el seu premi el minut 23 amb una rematada de cap de Toni Rossell. Amb 1-0 al marcador els homes de Vílches van arribat al descans i a la represa no van baixar el ritme gens ni mica. Control del partit i ocasions de gol que com a la primera part van tenir premi. Rossell va tornar a marcar al minut 65.

Amb la victòria d'aquesta setmana el Degà puja fins a la quarta posició. Diumenge que ve repeteix a casa  contra el Manlleu en el primer partit de la segona volta.