El Palafrugell no aconsegueix sumar en la seva visita a la Torre Roja (5-3)

Data: 17/05/2021

INTERVENEN: Borja Ramon i Xevi Garcia, jugador i entrenador del CH Palafrugell

Derrota per 5 gols a 3 la que va patir aquest dissabte el CH Palafrugell a la Torre Roja de Caldes de Montbui, tot i haver començat per davant al marcador.

El màxim golejador dels blanc-i-negres, Sergi Canet, va inaugurar l'electrònic fent el 0-1 al segon minut de joc. En el mateix minut, Álvaro Borja Giménez va empatar el partit, i després d'aquest primer gol del Caldes, en van venir 3 més als minuts 6, 13 i 17, dels que en van ser autors Sito Ricart, Xavi Rovira i Cristian Rodríguez. Rodríguez també va tenir ocasió de gol de falta directa al minut 14, xut que va aturar Linu.

Amb el 4 a 1 al marcador semblava que el partit estava força encarrilat pel Caldes, però el Palafrugell no va abaixar el cap. Joan Gelmà va marcar el 4 a 2 a 16 segons del descans, i a la segona meitat Borja Ramon va transformar davant Gerard Camps una falta directa fruit de la desena falta del Caldes, posant així el 4 a 3 al marcador quan faltaven 18 minuts pel final del partit.

Al minut 43 Marc Figa va veure la primera targeta blava de la temporada, falta directa que Ferran Rosa va transformar en el 5 a 3 final.

Després d'aquesta derrota a Caldes i amb el fet que el Calafell guanyés al Lloret, el Palafrugell és ara desè a la classificació amb 35 punts, un per sota dels de Pere Varias i dos per sobre de l'Igualada, que és el seu proper rival el dissabte vinent.