Txema Villalobos ho té tot a punt per marxar cap al Dakar 2019

INTERVÉ: Txema Villalobos, copilot equip Repsol Rally Team

El calongí Txema Villalobos repteix un any més de copilot d'Isidre Esteve al ral·li Dakar 2019 amb l'equip Repsol Rally Team. Ells dos seran uns dels 334 vehicles inscrits al ral·li més dur del món que aquest any se celebrarà al Perú. Fa una dècada que el Dakar transcorre per terres sudamericanes i el 2012 van descobrir la geografia peruana que aquest any acollirà el 100% de les etapes del ral·li. De nou, cotxes, motos, camions, quads i buggies comptetiran a la prova que començarà el 7 de gener a la ciutat de Lima. A la mateixa capital peruana hi tornaran els pilots que aconsegueixin acabar els 5mil quilòmetres de ral·li.

El copilot de l'equip Repsol Rally Team reconeix que la dificultat aquest any és la sorra i les immenses dunes peruanes.

Sense marcar-se cap altre objectiu que millorar la posició aconseguida en el Dakar 2018 i competir amb ells mateixos etapa per etapa Villalobos ha treballat tot l'any millorant el cotxe.

Després d'un any millorant al taller de Calonge el cotxe i provant-lo en diferents proves esportives ara toca descansar uns dies per arribar amb les millors condicions el 7 de gener a la sortida del Dakar a Lima. Un cop allà la tasca de Villalobos és essencial.

El cotxe d'Esteve i Villalobos està preparat per trepitjar els talons als pilots favorits com els de Mini Sainz, Peterhansel i Despres que lluitaran amb Roma, Przygonski i Terranova  sense oblidar pilots com Loeb que conduirà un Peugeot.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports