El CH Palafrugell aconsegueix la segona victòria de la temporada (3-1)

Data: 09/11/2020

INTERVENEN: Xevi Garcia i Marc Figa, entrenador i jugador del CH Palafrugell

El CH Palafrugell va tornar a competir aquest diumenge després de dues setmanes sense jugar per un cas positiu de Covid-19 a l'equip. Va aconseguir la segona victòria de la temporada davant el Vendrell amb un resultat de 3-1 que els situa a la 7a posició de la classificació amb 4 punts i tres partits pendents.

El CH Palafrugell aconsegueix la segona victòria de la temporada davant el CE Vendrell amb un resultat de 3-1 i amb els gols de Caco Ceschin, Marc Figa i Sergi Canet per part dels locals, i de Xavi Crespo per part dels visitants.

Al minut 4 de la primera meitat Ceschin avançava els locals al marcador. L'argentí tornava a tenir ocasió per anotar al minut 15 de partit, després que Curro Fernández veies una blava. Ceschin, no va aconseguir transformar la directa.

La segona meitat s'iniciava amb l'1-0 a l'electrònic, que Marc Figa va transformar en un 2-0 amb un xut des de mitja pista. Jugador que minuts després del gol va haver d'abandonar el terreny de joc per una mala caiguda en una acció en la qual els àrbitres van xiular la desena falta dels locals.

Amb l'acumulació de deu faltes, Xavi Crespo va tenir l'oportunitat de retallar distàncies amb el Palafrugell. No ho va aconseguir davant de Linu, però a menys de tres minuts de finalitzar l'enfrontament el mateix jugador va posar el 2-1 al marcador.

Dos minuts intensos els últims, quan després del gol dels rivals, el tècnic Lluís Delriu va treure Álvaro Sheda de sota els tres pals per intentar aconseguir l'empat amb 5 jugadors a pista. Sergi Canet va aprofitar l'ocasió deixant el marcador amb el 3-1 final amb un xut des de més lluny de mitja pista.

Amb els tres punts el Palafrugell n'ha aconseguit set en quatre partits aquesta temporada, fruit de les victòries amb el Vic i Vendrell, l'empat amb el Mataró i la derrota amb el Barça. Actualment, amb tres partits pendents que es van ajornar per casos de Covid-19, se situen en setena posició de la classificació.

La setmana que ve visitaran al CE Noia Freixenet.