Victòria del Mataró Parc contra el Bisbal Bàsquet en el seu debut a casa

INTERVÉ: Oriol Valls, etrenador del Mataró Parc Maresme // Cesc Senpau, entrenador del Bisbal Bàsquet

El Bisbal Bàsquet debuta a casa contra el Mataró Parc Boet que s'ha endut la victòria deixant el marcador en un 48 a 56.
Una primera part amb un domini absolut dels maresmencs a la línia de sis setanta-cinc i sota el cèrcol a l'hora d'agafar els rebots. Per contra els Bisbalencs han jugat accelerats i en moments queixosos amb l'arbitratge.
Tot i així, durant el 3r quart el Bisbal ha estret l'atac fent un parell de triples que han deixat el marcador gairebé en empat. L'equip empordanès ha arribat a recuperar 15 punts. Tot i haver jugat amb més efectivitat no ha estat suficient per atrapar l'equip mataroní que ha sabut mantenir la calma i treure situacions de 2 + 1 i de pal baix que han tornat a posar les coses com a l'inici del partit.
Durant l'últim quart el Mataró Parc ha tornat a prendre el control del joc. Després d'haver fallat unes quantes ocasions precipitades per part del Bisbal, i tot i jugar a casa, amb una grada buida, l'equip visitant l'ha acabat derrotat al local per 8 punts.