El Palamós, amo i senyor de la tercera posició

Palamós

Data: 18/02/2019

INTERVÉ: Javi Salamero, entrenador del Palamós CF

Cop d'autoritat del Palamós en el derbi gironí de la jornada amb el Banyoles. El Degà va demostrar que vol, com a mínim, garantir el tercer lloc del Grup 1 de 1a Catalana i va imposar-se als del Pla de l'Estany, rival directe, amb un contundent 5-1.

El destí dels partits de futbol es decidieix amb moments i detalls i això és el que va succeir diumenge al Municipal Palamós Costa Brava. Durant tota la primera part el Banyoles havia estat lleugerament superior i els locals no havien semblat perillosos. Al 41', però, una acció del de gairebé sempre, Pepu Soler, primer xutant i després lluitant una pilota, va acabar en penal. El va transformar ell mateix i es va anar al descans amb l'1-0

Deu minuts després de la represa Soler va tornar-hi, convertint un u contra u. Poc després va retallar distàncies l'ex Palamós Marc Bonaventura però, ja passat el minut 80, els de Javi Salamero van destrossar el conjunt visitant a base d'eficàcia golejadora. Pep Roca i Toni Gamell van marcar en dues jugades de còrner i, acte seguit, Raúl Álvarez va completar la maneta.

Amb la victòria el Palamós manté la tercera posició en solitari i retalla un punt respecte els llocs d'ascens, amb un Vilassar segon, a nou punts. Sembla lluny però els resultats avalen el Degà per creure-hi: porta cinc partits imbatut i només n'ha perdut un dels darrers catorze.