El Palafrugell no aconsegueix puntuar davant el Calafell tot i generar més ocasions de gol

Data: 01/12/2019

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell

Derrota difícil pel Corredor Mató Palafrugell aquest dissabte davant del Calafell, en un partit en què els de Xevi Garcia van estar els clars dominants especialment al llarg de tota la primera meitat, generant ocasió rere ocasió, però sense que aquestes acabessin en encert.

Els locals es podrien haver avançat al marcador en diverses ocasions, les més clares amb els llançaments de dos boles aturades. El primer de Marc Figa al minut 8, que va aturar Martí Serra; i el segon després d'una falta sobre Sergi Canet al minut 20, que Xavier Aldrich tampoc va aconseguir posar entre els tres pals. Pel que fa al conjunt de Ferran López, els de Palafrugell no els ho van posar gens fàcil, aconseguint que tinguessin molt poques ocasions per acostar-se a la porteria de Linu

El partit no es va resoldre fins a la segona meitat, quan dos gols d'Oriol Palau i de Sergi Torné van avançar 0-2 als visitants. La desena falta comesa pels blanc i negres, en aquest cas de Rubén Ruiz, va permetre col·locar als calafellencs el 0-3 a l'electrònic al minut 43, amb el xut de falta directa d'Arnau Xaus.

En menys d'un minut i a falta de menys de 6 del final del partit Ferran Garcia va sorprendre Martí Serra amb un xut impecable des de mitja pista que va acabar amb la pilota dins la porteria. Amb l'1 a 3, els locals van intentar retallar la diferència però no els va ser possible en els pocs minuts de joc que els quedaven.

A falta de dues jornades perquè finalitzi la primera volta els de Xevi Garcia ocupen la 10 a posició a la classificació amb els mateixos 11 punts que el Lleida, el rival al qual s'enfrontaran diumenge vinent i amb el que tornaran a sortir a buscar aquesta victòria que fa setmanes que se'ls resisteix.