Porta Ferrada se suma al projecte social del Bàsquet Sant Feliu

El Club Bàsquet Sant Feliu ha presentat, aquest dimarts, un nou patrocinador. Es tracta del Festival de la Porta Ferrada, que s'uneix així al projecte social del qual ja formen part altres empreses com la de construcció d'habitatges Copayba. La suma entre l'esport, la construcció i la cultura, permetrà gaudir del bàsquet a més nens i nenes de la ciutat.

El Festival de la Porta Ferrada s'uneix a la iniciativa de bàsquet social posada en marxa la temporada passada entre el Club Bàsquet Sant Feliu, el Departament de Benestar Social de l'Ajuntament de la ciutat i la Federació Territorial Gironina de Bàsquet. Un projecte que va néixer amb el propòsit de fer arribar l'esport a les famílies amb risc d'exclusió social i que, d'aquesta manera, cap infant de Sant Feliu es quedi sense gaudir de la pràctica esportiva en equip.

Actualment, amb les aportacions d'empreses que s'havien sumat al projecte anteriorment -com la constructora Copayba-, el Club ofereix dotze beques i una rotació que implica a prop d'una vintena de jugadors més. L'aportació econòmica del Festival Porta Ferrada es podrà ampliar la xifra.

Porta Ferrada posarà nom al primer equip sènior de tercera catalana, dirigit per Joaquim Costa, i aquesta serà la seva nova samarreta. Els jugadors lluiran, sota l'escut i les lletres del club, el logo de la seixantena edició del Festival, que coincideix amb el cinquantè aniversari de l'entitat esportiva.

D'altra banda, la roda de premsa celebrada aquest dimarts ha servit d'inauguració de la nova il·luminació del pavelló. L'Ajuntament ha canviat 76 focus dels dos equipaments esportius de la ciutat -La Corxera i Carles Nadal- en una actuació que ha rebut gairebé 7.300 euros de subvenció de la Diputació de Girona. La incorporació de focus LED amb regulació permetrà reduir-ne el consum energètic.

Aquest diumenge a partir de les 17.30 h se celebrarà la presentació de tots els equips del Bàsquet Sant Feliu. Posteriorment, clourà la festa un derbi de màxima rivalitat contra el Palamós. Aquest serà el dia en què els jugadors estrenaran les noves equipacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports