Bones perspectives a dos mesos del XIX Rally Costa Brava Històric

Palamós

Data: 07/09/2022

Del 27 al 30 d'octubre, la vila marinera de Palamós acollirà la dinovena edició d'un dels rallyes de regularitat de referència a Europa: el Rally Costa Brava Històric by Motul.

Manquen menys de dos mesos perquè els amants dels vehicles clàssics i de la regularitat gaudeixin del XIX 19è Rally Costa Brava Històric by Motul. Del 27 al 30 d'octubre, Palamós tornarà a ser l'epicentre d'una de les grans proves d'aquesta especialitat, inscrita en el calendari internacional com a prova classificatòria per al FIA Trophy for Historic Regularity Rallies.

Després de dues edicions disputades durant la situació excepcional derivada de la pandèmia, les perspectives per al rally són molt bones, amb un gran augment de l'interès internacional i amb diferents novetats pensades perquè participants i espectadors gaudeixin més que mai de la prova.

Més de 60 equips ja s'han inscrit en una edició que arribarà acompanyada de diferents novetats, com la modalitat “Rally-Sprint” per a participar només en l'etapa reina del dissabte.

La prova comptarà amb més de 1.100 quilòmetres de recorregut, repartits en 23 trams de regularitat i 3 etapes per les millors carreteres de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports