El Palamós es retroba amb la victòria a Ascó (0-2)

Palamós

Data: 19/02/2018

Finalment, després de nou jornades sense fer-ho, el Palamós va tornar a guanyar aquest dissabte (0-2) i ho va fer en un dels camps complicats de Tercera , el de l'Ascó. Pitu Batlle va aconseguir, d'aquesta manera, la seva primera victòria al capdavant del Palamós i ara ja encadena cinc partits sense perdre

Els gols es van fer esperar, i és que la primera part va ser més aviat avorrida. Passat el descans, Medina (57') i Henry (77') van marcar el camí de la victòria. El segon temps va destacar també per l'entrada al terreny de joc del juvenil debutant Xevi Germán.

El Palamós segueix dissetè de Tercera. L'equip que marca el descens, el Granollers, és a només dos punts i serà el rival del Degà el proper diumenge al Nou Estadi Municipal.