Ambient de germanor a la Diada del pàdel de Girona

L'Hotel Cap Roig de Calonge i Sant Antoni ha acollit la Diada Provincial de Pàdel de Girona. La jornada serveix perquè jugadors, clubs i federació es trobin per compartir les experiències de l'última temporada. A més, durant l'acte s'entreguen reconeixements als millors equips i esportistes, posant en valor el seu esforç. A la diada d'aquest any hi han assistit el president de la Federació Catalana de Pàdel, Felip Ródenas, l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, i la número 10 del món, Lucía Sainz. 


La Federació Catalana de Pàdel ha celebrat la Diada Provincial de Pàdel de Girona. Dos anys després, els esportistes i els clubs gironins han tornat a celebrar un dia especial on compartir les sensacions i les experiències de la temporada. La jornada serveix per fer germanor entre els esportistes i reconèixer els mèrits esportius dels clubs i els jugadors.

Alguns dels guardonats han estat la Jana Montes per ser la millor menor catalana de l'Any, la campiona d'Espanya en seleccions veteranes, Ari Berdala; El CT Roses com a equip campió de Catalunya i a en Roger Masó i Agostina Szyller com a millors gironins al Circuit Absolut. També hi ha hagut un reconeixement per a Lucía Sainz, jugadora amb 11 victòries al circuit professional.

De la mateixa manera, també es reconeix l'esforç dels clubs i jugadors subcampions. Per tots ells, aquest és un premi després de tot l'esforç durant la temporada.

El pàdel és un esport relativament nou, però ja s'ha convertit en el tercer més practicat a Catalunya. És per això que la federació vol fomentar l'esport base i incentivar als jugadors més joves perquè s'endinsin al món del pàdel des de bon començament

Avui dia, a Girona hi ha 39 clubs de pàdel federats amb 1.630 llicències. i 132 equips han participat a la Lliga Catalan Bull Padel. Aquesta és la mostra que l'esport s'ha consolidat com un dels més practicats a Catalunya 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports