Platja d'Aro ha acollit la 9a edició del Festival Internacional d'Escacs

Platja d'Aro ha acollit la 9a edició del Festival Internacional d'Escacs a l'Hotel SPA La Terrassa, amb un Tancat per a Norma de Mestre Internacional i un Obert Internacional. Ha estat una jornada intensa de 5 dies on els jugadors han posat a prova les seves capacitats i astúcia amb rivals tant locals com d'arreu del món.

Platja d'Aro ha acollit la 9a edició del Festival Internacional d'Escacs, amb un Tancat per a Norma de Mestre Internacional i un Obert Internacional.

Han estat cinc dies intensos d'escacs,a l'Hotel SPA La Terrassa, on els participants han posat a prova la seva destresa i habilitats i, per tant, la celebració d'aquest torneig també els ajuda a preparar-se i arribar en òptimes condicions per disputar altres competicions importants com és la Lliga Catalana:

Des del consistori aproven molt positivament la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments, ja que ajuden a promocionar el municipi i atraure visitants d'arreu del món:

La competició ha repartit un total de 1900 € en premis i trofeus als millors jugadors de cada categoria. El campió de l'Obert Internacional ha estat el peruà Villar Raymundo, del Tancat per a Norma de Mestre Internacional ha estat campió el xilè Valenzuela Gomez i el jove jugador gironí, Leo Valle, ha quedat segon, el qual també ha obtingut la Primera Norma de Mestre Internacional. En clau local, la jugadora del Club d'Escacs Platja d'Aro, Natàlia Parés, ha quedat 4a classificada de l'Obert. A l'acte de lliurament de premis hi va assistir el president de la Federació Catalana d'Escacs, Pepo Viñas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports