El Club Tennis Costa Brava renova gerència i acull el torneig Head

Intervenen: David Canudas, Director Esportiu Federació Catalana de Tennis Girona; Roger Almunia, Director Esportiu Club Tennis Costa Brava; Enric Ramírez, director Escola de Tennis Club Tennis Costa Brava

Més de 200 tennistes van participar aquest cap de setmana en la primera de les jornades del Torneig Head de tennis al Club Tennis Costa Brava de Mont-Ras. Es tracta d'un circuit nou que per primer cop aterra al Baix Empordà de la mà d'un club que ha renovat la seva gerència.

El Torneig Head és una competició que agrupa jugadors i jugadores des dels 10 anys en diferents categories, masculines i femenines. Es tracta d'una competició que té homòlogues a cada província. Cada un dels Tornejos Head és independent però els millors de cada província, primer i de cada Comunitat Autònoma, després, competeixen entre ells en un Màsters que està pendent de l'evolució de la pandèmia i la normativa del Procicat.

El Club Tennis Costa Brava de Mont-Ras està situat a l'urbanització de Torre Simona i té 6 pistes de terra batuda, 7 pistes de pàdel i una piscina a l'aire lliure com a instal·lacions més destacades. Disposa d'una acadèmia de tennis i classes de paddle i recentment ha canviat la seva gerència amb l'objectiu de créixer. Un dels primers projectes d'aquesta nova gerència és el torneig patrocinat per la companyia Head sota el paraigua de la Federació Catalana de Tennis.

Des del club es van mostrar molt satisfets de la prova ja que feia molts anys que no n'organitzaven cap d'aquesta envergadura i el nombre d'inscrits ha estat important.

El circuit Head durarà encara set caps de setmana més.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports