Jordi Relats i Marta Romance guanyen el 29è Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols

Intervenen: David Oliveras, regidor d'Esports de Sant Feliu de Guíxols / Josep Maria Esteva, Club Aquàtic Xaloc

Jordi Relats del Fasttriatlon - CN Montjuïc , en categoria masculina, i Marta Romance de l'Associació Esportiva Rockets de Barcelona, en femenina, es van emportar la 29a edició del Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols, la prova més antiga de Catalunya en la seva modalitat.

Uns 300 triatletes es van donar cita aquest diumenge a la badia ganxona per competir en una de les curses més esperades del circuit de proves de la lliga de la Federació Catalana. L'entorn de Sant Feliu agrada especialment als esportistes perquè és molt més ric i complet que altres emplaçaments en els que s'acostumen a realitzar aquestes carreres.

El triatló sprint és la vessant més ràpida i explosiva del triatló: hi ha 750 metres de natació, que a Sant Feliu es van dur a terme a la badia, 19 quilòmetres de bicicleta, en aquest cas a la carretera de Tossa, i 5 quilòmetres corrent, que es van disputar en un circuit al passeig marítim ganxó. Les millors marques masculina i femenina van ser de 00:58:43 i 1:10:03, respectivament. 

La jornada es va veure completada al matí amb un duatló infantil que tenia la finalitat d'iniciar els més petits a aquest tipus de proves. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports