Uns 300 esportistes fan estades a Palafrugell aquesta primavera

Palafrugell

Data: 13/05/2019

Intervé: Pau Lladó, regidor d'esports

Palafrugell acull fins a finals de maig més de 300 atletes d'arreu d'Europa per fer estades a les instal·lacions esportives municipals. La vila del Baix Empordà s'ha convertit en un epicentre esportiu i molts equips aprofiten el bon temps primaveral per fer-hi la seva estada.

Els i les esportistes busquen bones instal·lacions, un clima suau i la tranquil·litat que ofereix l'entorn de Palafrugell a la primavera.

Segons dades municipals la majoria d'equips que venen fan estades d'una setmana de mitjana amb esportistes d'entre 14 i 30 anys. Entrenen matí i tarda a les instal·lacions municipals i s'allotgen en hotels de la zona. El que porta un gruix important de gent en temporada que no és alta.

Les diferents disciplines de l'atletisme són les que aporten un gruix més importants d'esportistes però també s'ha aconseguit cridar l'atenció d'equips de futbol o natació. Els països més interessats en Palafrugell, a banda d'equips nacionals,  són els del Benelux, Luxemburg, Bèlgica i Holanda, a més de França, Letònia i Navarra.

Des de l'Ajuntament es mostren satisfets per la demanda de les instal·lacions municipals i l'atribueixen a la bona feina feta pel personal tècnic de diferents àrees municipals com esports, turisme o promoció econòmica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports