Viu Autisme reuneix més de 170 esportistes a la seva cursa solidària

Intervé: Marc Cusas, Secretari Viu Autisme

Solidaritat i esport es van tornar a unir a Castell d'Aro en una nova edició de la Cursa Viu Autisme. Es tracta d'un esdeveniment esportiu que recapta fons per l'associació del mateix nom que tracta amb infants que pateixen aquest transtorn.

Després de cinc anys l'esdeveniment s'ha consolidat en el calendari esportiu de la Vall d'Aro i cada cop són més els i les participants que es corden les bambes per fer uns quants quilòmetres per l'entorn de Castell i Platja d'Aro. Enguany la cursa arriba al rècord amb més de 170 participants.

Els ciutadans van poder fer les seves aportacions a la causa per mitjà de les inscripcions a la cursa, de la participació en sortejos o donacions de caràcter lliure.

L'Associació Viu Autisme és l'encarregada d'organitzar aquest i molts altres actes que es fan durant l'any per conscienciar a la societat sobre les persones amb TEA. Viu Autisme va néixer gràcies a un grup de pares i mares amb fills autistes que lluiten cada dia per aconseguir la inserció social dels seus fills.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports